Annons
Nyheter

Fängelse för Stanley Cup-mästare

Los Angeles-backen Vjatjeslav Vojnov döms till tre månaders fängelse. Den ryske landslagsspelaren var åtalad för att ha misshandlat sin fru i oktober förra året och väntade på en rättegång som skulle börja på måndag.(TT)
Publicerad 2 juli 2015
Los Angeles-backen Vjatjeslav Vojnov döms till tre månaders fängelse. Den ryske landslagsspelaren var åtalad för att ha misshandlat sin fru i oktober förra året och väntade på en rättegång som skulle börja på måndag. Men på torsdagen kom beskedet att Vo

Los Angeles-backen Vjatjeslav Vojnov döms till tre månaders fängelse. Den ryske landslagsspelaren var åtalad för att ha misshandlat sin fru i oktober förra året och väntade på en rättegång som skulle börja på måndag. Men på torsdagen kom beskedet att Vojnov godtagit en fängelsedom utan att vare sig erkänna eller förneka sin skuld.

Enligt åtalet ska Vojnov ha slagit, sparkat och tagit stryptag på sin fru och dessutom ha knuffat henne in i en tv. Något som innebar att hon behövde sjukhusvård. Efteråt har den tvåfaldige Stanley Cup-vinnarens fru inte velat medverka i en rättegång.

Annons

Utöver fängelsestraffet döms Vojnov att genomgå en årslång utbildning i familjerelaterat våld.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons