Annons
Nyheter

Fifa-pamp lurad av satirartikel

Det har inte varit några höjdardagar för förre vice Fifa-ordföranden Jack Warner. Förra veckan greps 72-åringen på begäran av amerikanska myndigheter efter att ha pekats ut som en av 14 misstänkta i en storskalig korruptionshärva inom Fifa.(TT)
Publicerad 1 juni 2015
Det har inte varit några höjdardagar för förre vice Fifa-ordföranden Jack Warner. Förra veckan greps 72-åringen på begäran av amerikanska myndigheter efter att ha pekats ut som en av 14 misstänkta i en storskalig korruptionshärva inom Fifa. Och nu hånas

Det har inte varit några höjdardagar för förre vice Fifa-ordföranden Jack Warner. Förra veckan greps 72-åringen på begäran av amerikanska myndigheter efter att ha pekats ut som en av 14 misstänkta i en storskalig korruptionshärva inom Fifa. Och nu hånas han efter att ha försvarat sig med stöd av en satirartikel, skriver bland andra New York Times.

I en video på Facebook håller Warner upp vad som ser ut att vara utskrift från satirnyhetssajten The Onion. Den falska artikeln, publicerad i onsdags, hävdar att USA kommer att arrangera ett alternativt fotbolls-VM - med start samma eftermiddag.

””
Annons

Warner, som tvingades lämna Fifa 2011 efter en mutskandal, säger vidare att det är dubbelmoral att USA vill arrangera ett Fifa-mästerskap samtidigt som man anklagar organisationen för att vara korrupt.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons