Annons
Nyheter

"Guidetti klar för Celta Vigo"

Celta Vigo, som förra säsongen slutade på åttonde plats i den spanska ligafotbollen, blir den svenska anfallaren John Guidettis nästa klubb. Ja, det skriver åtminstone lokaltidningen Faro de Vigo, och hävdar att Celta har bekräftat värvningen.(TT)
Publicerad 10 juli 2015

Celta Vigo, som förra säsongen slutade på åttonde plats i den spanska ligafotbollen, blir den svenska anfallaren John Guidettis nästa klubb. Ja, det skriver åtminstone lokaltidningen Faro de Vigo, och hävdar att Celta har bekräftat värvningen.

23-årige Guidetti gjorde två mål på det svenska U21-landslagets väg fram mot EM-guldet och är för tillfället klubblös efter att kontraktet med Manchester City löpt ut. Guidetti tillhörde City från 2008, men fick nöja sig med ett framträdande i ligacupen för klubben. Han var under fem omgångar utlånad: Brommapojkarna (2010), Burnley (2010), Feyenoord (2011-2012), Stoke (2014) och senaste säsongen i Celtic. Bäst gick det i nederländska Feyenoord, där han gjorde 20 mål på 23 ligamatcher, men först en virussjukdom och därefter andra skadeproblem höll honom borta nästan ett och ett halvt år.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons