Annons
Nyheter

"Hårfint att jag skulle sluta"

Tårarna var bara början. Efter förlusten mot Anthony Johnson följde en lång och tuff tid med ständigt grubblande kring framtiden som UFC-fajter. - Jag funderade helst seriöst på att lägga ner karriären, säger kampsportsstjärnan Alexander "The Mauler" Gustafsson Redan efter 2.(TT)
Publicerad 1 april 2015

Redan efter 2.15 minuter var matchen över. Tårögd reste sig Alexander "The Mauler" Gustafsson upp från golvet, tog några stapplande steg och kröp in i Andreas Michaels famn.

28-åringen sökte tröst hos tränaren.

Annons

Den långa kramen och tårarna räckte dock inte för att få kontroll på känslorna. Besvikelsen efter förlusten mot amerikanen Anthony Johnson inför 30 000 åskådare på Tele2 Arena i Stockholm var för stor och krävde mer.

””
””

"Bearbeta känslorna"

I ett försök att hitta tillbaka till den rätta sinnesstämningen tog Alexander Gustafsson ledigt. Från allt. Han tränade inte och var inte längre lika aktiv med att dela med sig av sin vardag på sociala medier.

Först under semestern i Thailand började han publicera bilder på Twitter och Instagram - men besvikelsen fanns fortfarande kvar.

””

TT: När kände du suget igen?

””

Tror inte på titelmatch

Även om Alexander Gustafsson har börjat träningen inför matchen mot brasilianaren Glover Teixeira i Berlin den 20 juni så är han långt ifrån lika självsäker. Attityden försvann med förlusten och nu vågar han inte ens tro eller hoppas på en ny titelmatch.

””
””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons