Leksandstränaren: "Jag misslyckades"

Leksandstränaren Roger Melin var skoningslös mot sig själv efter förlusten mot Mora med 2-5. - Mitt jobb är att se till att vi har en sinnesstämning i laget där man får ut max av sig själv. Det kunde jag inte få till. Flera spelare var inte där i dag, säger han.(TT)
Publicerad 1 april 2019

Leksand fick verkligen en hockeylektion i det tredje kvalmötet med Mora.

Mora var bäst i allt. Från en första period då laget dominerade till islossningen i den andra perioden. Då gjorde Mora fyra mål på drygt sex minuter och punkterade matchen.

Efter matchen var Roger Melin, Leksands tränare, mycket hård i sin självkritik.

””

Ny upplevelse

För Melin blev detta en ny upplevelse för honom med ett Leksand som blivit ett vinnarlag sedan han tog över. Han har egentligen bara haft en svacka med laget: Dubbelförlusten mot Västerås och Tingsryd borta.

””
””

Nu laddar Leksand om inför onsdagens viktiga returmöte. Trots förlusten leder Leksand med 2-1 i matchserien.

””

En av dem är målvakten Axel Brage som varit så bra men blev utbytt efter Moras 4-0-mål.