Annons
Nyheter

Japansk skräll satte stopp för Djokovic

Tidigare världsettan Novak Djokovic har en bit kvar till toppformen. I Indian Wells ATP-turnering blev det förlust redan i den första omgången mot den japanska kvalspelaren Taro Daniel med 6-7, 6-4, 1-6.(TT)
Publicerad 12 mars 2018

Tidigare världsettan Novak Djokovic har en bit kvar till toppformen. I Indian Wells ATP-turnering blev det förlust redan i den första omgången mot den japanska kvalspelaren Taro Daniel med 6-7, 6-4, 1-6.

Den serbiska tennisstjärnan gjorde sin första match efter att ha opererat en krånglande armbåge men sade efteråt att det kändes som att han gjorde sin första match på ATP-touren någonsin.

””
Annons

Han tvingades avsluta fjolårssäsongen redan i somras på grund av problem med armbågen. Han var med i Australian Open i januari men plågades av skadan och åkte ut i kvartsfinal varpå han bestämde sig för operation.

Bättre går det för världsettan Roger Federer i Indian Wells. Schweizaren vann mot argentinaren Federico Delbonis med 6-3, 7-6, i en match som fick avbrytas dagen dessförinnan på grund av regn.

Federer möter 25:e-seedade serben Filip Krajinovic i nästa omgång.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons