Kamerun utklassade Ecuador

Gaelle Enganamouit, farlig anfallare i Eskilstuna, bidrog med en hat trick till Kameruns utklassning av Ecuador i deras öppningsmatch i grupp C i Fotbolls-VM i Kanada. Kamerun vann med 6-0. Kamerun lyckades utnyttja flera missar i Ecuadors försvar och fick in tre mål på nio minuter i första halvlek.(TT)
Publicerad 9 juni 2015

Kamerun lyckades utnyttja flera missar i Ecuadors försvar och fick in tre mål på nio minuter i första halvlek. Gaelle Enganamouit slog in två spelmål och en straff. Även två av Kameruns övriga mål var straffar.

Övriga målgörare var Madeleine Ngono Mani, Christine Manie (straff) och Gabrielle Aboudi Onguene (straff).

Ecuador fick spela med elva kvinnor på plan sedan Ligia Moreira fick rött kort i 66:e minuten.

Kamerun möter nu regerande världsmästarna Japan på fredag medan Ecuador ställs mot Schweiz.