Annons
Nyheter

Patrik Zackrisson till Lugano

Hockeyforwarden Patrik Zackrisson lämnar Skellefteå för att spela i Lugano. 29-åringen har skrivit ett tvåårskontrakt med den schweiziska klubben. - Det kändes rätt. Men det känns otroligt bittert att lämna med två silver, säger Zackrisson till Aftonbladet.(TT)
Publicerad 2 maj 2016

Hockeyforwarden Patrik Zackrisson lämnar Skellefteå för att spela i Lugano. 29-åringen har skrivit ett tvåårskontrakt med den schweiziska klubben.

””

SM-finalförloraren Skellefteå har samtidigt gjort klart med sitt målvaktspar till nästa SHL-säsong. Erik Hanses har förlängt sitt kontrakt med ett år och sedan tidigare har klubben gjort klart med AIK:s Gustaf Lindvall.

Annons

Landslagsmålvakten Markus Svenssons kontrakt går ut och det spekuleras i att han kommer att spela för Spartak Moskva i KHL.

"Hanses har gjort ett bra jobb i att backa upp Svensson och samtidigt tagit kliv i sin utveckling. Vi tror på honom och Lindvall, det kommer att bli en stark kombination", säger Lasse Johansson, avgående general manager, i ett pressmeddelande.

Hanses, 25, spelade 15 matcher i grundserien och i samtliga fem SM-finaler mot Frölunda då Markus Svensson skadade sig under den första matchen.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons