Annons
Nyheter

Lagerbäck klar för OS

Lars Lagerbäck är klar för OS i Rio de Janeiro. Men inte som förbundskapten, utan som expertkommentator för Viasat. - Ju kortare semestern blir desto bättre, säger Lagerbäck, som innan dess ska avverka fotbolls-EM med Island. Det blir en intensiv sommar för Lars Lagerbäck.(TT)
Publicerad 12 maj 2016

Det blir en intensiv sommar för Lars Lagerbäck. Om hans Island står för en superskräll och går till EM-final får han bara tre veckor på sig att ladda om till OS.

””

Förutom Lagerbäck kommer även Pontus Kåmark och Glenn Strömberg fungera som fotbollsexperter i den 25 man starka experttrupp Viasat rekryterat till Rio.

Annons

Ogillar regelverket

Vilka spelare Lagerbäck kan få komma att tycka till om på OS är inte klart. Eftersom herrturneringen inte räknas som officiella Fifa-datum behöver inte de allsvenska klubbarna släppa sina spelare - om de inte vill.

””

Utan att detaljerna är spikade är tanken att Lagerbäck mest ska fungera som expert i studion, vilket innebär att han troligtvis också få ta sig an damernas turnering.

””

Alla experter klara

Bland de övriga nya namnen som nu presenterats märks bland annat Klara Svensson, boxning, Jonas Jacobsson i skytte och Jörgen Persson i bordtennis.

Persson gjorde sitt första OS i Seoul 1988 och sitt sjunde och sista som aktiv i London 2012.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons