Annons
Nyheter

LHC värvar Olsson Trkulja

Linköping värvar Daniel Olsson Trkulja, skriver klubben i ett pressmeddelande. Forwarden kommer från AIK och har tecknat ett tvåårsavtal med SHL-laget. "Det känns jättebra. Det känns riktigt kul att få komma till Linköping och göra sin första säsong i SHL.(TT)
Publicerad 3 juli 2017

Linköping värvar Daniel Olsson Trkulja, skriver klubben i ett pressmeddelande. Forwarden kommer från AIK och har tecknat ett tvåårsavtal med SHL-laget.

"Det känns jättebra. Det känns riktigt kul att få komma till Linköping och göra sin första säsong i SHL. Linköping är en bra klubb som jag har hört väldigt mycket gott om. Det är en bra möjlighet och jag ser fram emot att ansluta till laget i slutet av juli", säger Olsson Trkulja.

Annons

26-årige Olsson Trkjula är fostrad i AIK och har - förutom en tre säsonger lång sejour i Kallinge-Ronneby - spelat för klubben under hela karriären. Under de senaste säsongerna har han svarat för 110 poäng på 175 matcher i hockeyallsvenskan.

"Vi ser att han besitter egenskaper som kommer att bidra till vårt lag", säger Fredrik Emvall, general manager i Linköping.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons