Annons
Nyheter

Lindell Vikarby lägger av

31-åriga Jessica Lindell Vikarby avslutar alpinkarriären, meddelar hon i ett pressmeddelande. "Det har varit en fantastisk resa och jag är stolt över det jag har presterat både i backen och utanför. Jag kommer att sakna själva tävlingsmomentet och att få resa runt i världen med min andra familj.(TT)
Publicerad 14 juli 2015
31-åriga Jessica Lindell Vikarby avslutar alpinkarriären, meddelar hon i ett pressmeddelande. "Det har varit en fantastisk resa och jag är stolt över det jag har presterat både i backen och utanför. Jag kommer att sakna själva tävlingsmomentet och att f

31-åriga Jessica Lindell Vikarby avslutar alpinkarriären, meddelar hon i ett pressmeddelande.

"Det har varit en fantastisk resa och jag är stolt över det jag har presterat både i backen och utanför. Jag kommer att sakna själva tävlingsmomentet och att få resa runt i världen med min andra familj. Nu ska jag ta mig tid att återhämta kroppen och få riktig semester samt tänka igenom vad jag ska ta mig an för nya utmaningar och spännande uppdrag i framtiden", säger Lindell Vikarby.

Annons

De två senaste säsongerna var Lindell Vikarbys bästa. 2013-2014 slutade hon tvåa i storslalomcupen och tog fem pallplatser. Och den gångna vintern toppade hon det med att ta hem bronset i storslalom på VM i Vail.

"Jag känner att jag nått mina mål", säger hon.

Sammanlagt blev det åtta pallplatser i världscupen för Jessica Lindell Vikarby, med både segrar i super-G och storslalom. Förutom VM-bronset vann hon även ett JVM-guld och 16 SM-guld.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons