Lulic sköt Lazio till cupfinal

Lazio är klart för final i italienska cupen efter 1-0 i returmatchen borta mot regerande cupmästarlaget Napoli. Det första mötet i Rom slutade 1-1. Lazio kom till Neapel för att möta ett lag de inte hade besegrat på sju matcher. Men elva minuter före full tid kom målet som tog Lazio till final.(TT)
Publicerad 8 april 2015

Lazio är klart för final i italienska cupen efter 1-0 i returmatchen borta mot regerande cupmästarlaget Napoli. Det första mötet i Rom slutade 1-1.

Lazio kom till Neapel för att möta ett lag de inte hade besegrat på sju matcher. Men elva minuter före full tid kom målet som tog Lazio till final. Bosniern Senad Lulic förpassade Andersons crossboll i mål och målet blev matchens enda.

Lulic lyckades dessutom hindra Napoli att kvittera några minuter senare. Men en glidtackling såg han till att Lorenzo Insigne, som hade tagit sig förbi förre Kalmar FF-målvakten Etrit Berisha, inte fick bollen i mål.

I finalen väntar Juventus, det regerande ligamästarlaget som slog ut Fiorentina i semifinalen i tisdags.