Annons
Nyheter

Malmös Johansson borta i veckor

Malmö FF ser ut att få klara sig utan landslagsmittbacken Erik Johansson i två-tre veckor efter hans fotskada i bortamötet med IFK Norrköping i fotbollsallsvenskan i lördags. En magnetkameraundersökning visar att 26-åringen drabbats av en ledbandsskada i foten, uppger klubben på sin hemsida.(TT)
Publicerad 6 juli 2015
Malmö FF ser ut att få klara sig utan landslagsmittbacken Erik Johansson i två-tre veckor efter hans fotskada i bortamötet med IFK Norrköping i fotbollsallsvenskan i lördags. En magnetkameraundersökning visar att 26-åringen drabbats av en ledbandsskada

Malmö FF ser ut att få klara sig utan landslagsmittbacken Erik Johansson i två-tre veckor efter hans fotskada i bortamötet med IFK Norrköping i fotbollsallsvenskan i lördags. En magnetkameraundersökning visar att 26-åringen drabbats av en ledbandsskada i foten, uppger klubben på sin hemsida.

"Den är dock inte av så stor omfattning. Den här typen av skador brukar innebära en frånvaro på två till tre veckor", säger naprapaten Wilner Registre till klubbens hemsida.

Annons

Oavsett skadan hade Johansson missat Malmös första kvalmatch i Champions League hemma mot litauiska Zalgiris Vilnius onsdagen den 15 juli. Detta på grund av hans röda kort mot Juventus i den näst sista gruppspelsmatchen i fjolårets gruppspel av turneringen, rapporterar Sydsvenskan.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons