Neymars succécomeback - målskytt direkt

Han hade inte spelat sedan i februari. Men målsinnet verkar vara intakt. Neymar gjorde comeback efter sin tre månader långa skadefrånvaro och blev målskytt direkt i 2-0-segern över Kroatien.(TT)
Publicerad 3 juni 2018

Redan dagen före träningsmatchen mot Kroatien i på Anfield i Liverpool deklarerade den brasilianska förbundskapten Tite att den stora stjärnan, till vardags i Paris Saint-Germain, skulle få 45 minuter. Och mycket riktigt: inför andra halvlek blev Neymar inbytt i stället för Fernandinho.

Han behövde 25 minuter på plan, sedan sa det pang.

Inte så höga förväntningar

Willian hittade fram till Philippe Coutinho som i sin tur såg Neymar ren till vänster. Neymar tog sig fram medelst ett par flinka dragningar och avslutade sedan med ett distinkt skott i nättaket. Det var hans 54.e landslagsmål och hans första mål sedan den 17 februari mot Strasbourg.

””

Det var på väg att bli matchens enda mål. Men med matchens sista spark så fastställde Liverpoolsspelaren Roberto Firmino slutresultatet till 2-0 till Anfieldpublikens stora glädje