Annons
Nyheter

Ö till ö väntar för Alshammar i höst

Therese Alshammar har simmat många lopp under sin karriär. Frågan är dock om hon simmat så pass långt som hon kommer göra på årets upplaga av swimruntävlingen Ö till ö. 75 kilometers löpning varvat med simning från Sandhamn till Utö i Stockholms skärgård väntar den 3 september för Alshammar.(TT)
Publicerad 4 juni 2018

Therese Alshammar har simmat många lopp under sin karriär. Frågan är dock om hon simmat så pass långt som hon kommer göra på årets upplaga av swimruntävlingen Ö till ö.

75 kilometers löpning varvat med simning från Sandhamn till Utö i Stockholms skärgård väntar den 3 september för Alshammar.

Annons

Och hon kommer bilda lag med rapartisten Petter Askergren, som gör sin femte tävling.

"Jag ska göra mitt femte och sista 'Ö till ö' och då vill jag gärna slå på stora trumman och få chansen att avsluta med en extremt duktig idrottsstjärna och en stor inspiration. Therese är en av världens bästa simmare. Jag förstår att det inte var självklart för Therese att ställa upp men jag är glad att hon gör det och väljer att gå ihop i ett lag tillsammans med mig", säger Petter Askergren i ett pressmeddelande.

"Det är med stor respekt jag antar 'Ö till ös', för mig, ruskigt långa utmaning. Jag hoppas det blir som Petter beskrivit â??en härlig dag i skärgårdenâ??", säger Alshammar.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons