GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ogier besegrad av estnisk stallkamrat

Den regerande rallyvärldsmästaren, Ford-föraren Sebastien Ogier, fick nöja sig med en femteplats i VM-rallyt på Sardinien. Fransmannen, som leder årets VM-sammandrag och har vunnit VM de senaste fyra åren, kunde ändå glädja sig åt att segern gick till stallkompisen Ott Tänak från Estland.(TT)

Den regerande rallyvärldsmästaren, Ford-föraren Sebastien Ogier, fick nöja sig med en femteplats i VM-rallyt på Sardinien. Fransmannen, som leder årets VM-sammandrag och har vunnit VM de senaste fyra åren, kunde ändå glädja sig åt att segern gick till stallkompisen Ott Tänak från Estland.

Tänak var sammanlagt 12,3 sekunder före finländaren Jari-Matti Latvala, Toyota. Den belgiske Toyota-föraren Thierry Neuville blev trea.

Efter sju VM-deltävlingar har Ogier kört ihop 141 poäng och är 18 poäng före tvåan Neuville och ytterligare 15 poäng före Tänak.

Sex VM-tävlingar återstår. Närmast väntar det polska VM-rallyt i månadsskiftet juni-juli.

TT

Läs mer