Annons
Nyheter

Paris SG-tränaren tror på vändning

Tränaren Unai Emery beskriver returmötet med Real Madrid som säsongens absolut största match. Och han vet precis hur Paris SG ska ta sig an uppgiften. - Det är viktigt att vi spelar med våra hjärtan, säger han inför tisdagens Champions League-duell på Parc des Princes.(TT)
Publicerad 5 mars 2018

Parisklubben reste hem från Spanien med en 1-3-förlust och nästan två veckor senare blev storstjärnan Neymar fotskadad.

Det är två händelser som inte ger Paris SG bästa möjliga förutsättningar till returmötet med Real Madrid på tisdagskvällen.

Annons

Men det verkar inte påverka tränaren Unai Emery eller backen Dani Alves.

””

Alves:

””

"Unikt tillfälle"

Med Neymar borta, som just nu rehabiliterar efter operation i Brasilien, ser det ut som att PSG kommer att satsa på Ángel Di María, Kylian Mbappé och Edinson Cavani som lagets offensiva trio. Enligt Emery ska det vara tillräckligt med spets för att vända på underläget och få spela vidare i Champions League.

””
””

Verratti tillbaka

Paris SG väntas få tillbaka backen Marquinhos och mittfältaren Marco Verratti, men kring mittfältaren Javier Pastore finns fortfarande frågetecken.

Real Madrids tränare Zinedine Zidane har valt att ta med Toni Kroos och Luka Modric, som båda har haft skadebekymmer, i truppen till matchen i Frankrike.

Tisdagskvällens andra match är returen mellan Liverpool och Porto. Det engelska storlaget vann med 5-0 i Portugal för tre veckor sedan.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons