Annons
Nyheter

Polisens video från gripandet av Woods

Golfstjärnan Tiger Woods ser ostadig och desorienterad ut i den polisvideo som släppts från ingripandet häromnatten, rapporterar Aftonbladet. Woods har långsamma rörelser och tar snedsteg när han uppmanas att gå längs med vägkantslinjen.(TT)
Publicerad 1 juni 2017

Golfstjärnan Tiger Woods ser ostadig och desorienterad ut i den polisvideo som släppts från ingripandet häromnatten, rapporterar Aftonbladet. Woods har långsamma rörelser och tar snedsteg när han uppmanas att gå längs med vägkantslinjen.

I polisrapporten, som backas upp av videon, sägs Woods vara samarbetsvillig men förvirrad, extremt långsam och sluddrade när han pratade.

Annons

Natten mot måndag fann polisen Woods sovande i sin bil som gick på tomgång och hade krockskador framtill. Woods greps och förhördes, men släpptes senare på förmiddagen.

Den tidigare världsettan i golf ska inte ha varit onykter, men sade själv i ett uttalande att han reagerat på blandningen av två receptbelagda läkemedel.

"Jag insåg inte att blandningen av läkemedel hade påverkat mig så kraftigt", sade Woods, som riskerar att straffas för att ha kört bil påverkad.

"Jag inser allvaret i det jag gjort och tar ansvar för mitt handlande".

41-åringen har nyligen genomgått en ryggoperation.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons