Mourinho: "Bryr mig inte vad andra tycker"

Marcus Rashfords två avgörande mål hamnade i skymundan. Eftersnacket handlade mest om Manchester Uniteds försiktiga spel i hemmamötet med Liverpool. - Jag bryr mig inte vad andra tycker, sade tränaren José Mourinho efter 2-1-segern. Manchester Uniteds fick en fin start Old Trafford.(TT)
Publicerad 10 mars 2018

Manchester Uniteds fick en fin start Old Trafford. Med Marcus Rashfords 1-0 i 14:e minuten och 2-0 tio minuter senare ordnade hemmalaget grunden som behövdes för att samla in trepoängaren och ta ett allt säkrare grepp om andraplatsen bakom rivalen Manchester City i Premier League-tabellen.

Mittbacken Eric Baillys självmål i 66:e skapade visserligen viss dramatik och gav Liverpool ett litet hopp om att få med sig poäng från Old Trafford, men tränaren Jürgen Klopp & Co kom aldrig närmare.

Och det var på grund av tränarkollegan José Mourinhos taktik.

"Bryr mig inte"

Portugisen defensiva tänk blev sedan vad det talades om i arenans katakomber.

””
””

55-åringen ansåg att Manchester United var värd seger för att ha tagit vara på första halvlekens chanser och klarat av Liverpools attacker i andra.

””
””

Självmål gav Chelsea-seger

””

Leicester vände 0-1 till 4-1 borta mot jumbon West Bromwich efter mål av Jamie Vardy, Riyad Mahrez, Kelechi Ichenacho och Vicente Iborra. Newcastle tog en viktig seger hemma mot Southampton. Tvåmålsskytten Kenedy och Matt Ritchie ordnade trepoängaren.

Ett självmål från Crystal Palaces mittback Martin Kelly avgjorde och såg till att ge Chelsea en 2-1-seger på Stamford Bridge i jakten på tabellfyran Tottenham.