Rosengård tappade poäng i derbyt

Vittsjö skrällde i det damallsvenska Skånederbyt mot Rosengård och snodde åt sig en poäng efter 2-2. Det var det regerande mästarlagets blott fjärde poängförlust för året. - Slarvigt. Vi hade inte tillräckligt med tålamod i anfallsspelet, sade Emma Berglund till TV4 Sport.(TT)
Publicerad 14 augusti 2015

Det var dessutom en poäng med mersmak för Vittsjö, eftersom Rosengårds kvittering kom efter en mycket tveksamt dömd straff - bara minuten efter Antonia Göranssons ledningsmål.

Därför var det tudelade känslor även hos "skrällaget".

””

Annars var det Emma Berglund som slog till med sitt första allsvenska mål för säsongen när hon pangade in 1-0 redan i den tredje minuten.

Två snabba Vittsjömål strax före och efter halvtidsvilan förstörde dock det roliga.