Annons
Nyheter

Örebro bröt negativ trend

Två formsvaga lag och inte mycket till nerv kring den sportsliga utgången. Malmö-Örebro kan stuvas in bland SHL-matcher vi inte behöver minnas. Men Örebro bröt åtminstone en negativ trend via 4-0. Lördagens 2-8 borta mot Karlskrona var rena haveriet.(TT)
Publicerad 2 februari 2016

Lördagens 2-8 borta mot Karlskrona var rena haveriet. Dessutom andra raka förlusten mot jumbon och den tredje i följd i serien. Tränaren Kenta Johansson var tydlig med att nu handlade det om att ta sig i kragen och börja på ny kula.

””

Den kravbilden levde laget upp till.

Annons

"Lite flyt"

På något sätt krånglade Kalle Olsson in ledningspucken 2.44 in i andra perioden, på en av de få chanser som bjöds.

””

Malmö hade bara tre skott på mål i mittenperioden, publiken tappade tålamodet och började bua och vissla.

””

Vilja är en sak, kunna en annan. Hellkvist såg inte muntrare ut i slutperioden. Snarare sammanbiten sedan Justin Hodgman lirkat in Örebros 2-0. Joel Mustonen slog in 3-0 i tom kasse och med 17 sekunder kvar gjorde Daniel Viksten vackert 4-0.

Har åkt hem

Det var ingen bra dag för Malmö.

Säsongen kan vara över för stjärnvärvningen T J Galiardi. Den 27-årige centern, som missat de senaste nio matcherna, har åkt hem till USA för att rehabilitera en skada.

I ett pressmeddelande skriver klubben att Galiardi kommer att återvända och avsluta säsongen i Malmö "om han blir återställd snabbare än väntat".

Vilken typ av skada det är framgår inte.

Den NHL-meriterade Galiardi har inte övertygat i SHL. Han har gjort 15 poäng, varav tre mål, på 29 matcher.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons