Annons
Nyheter

Sju brasilianare dubblerar

Som väntat fanns inte Neymar med när Brasiliens förbundskapten Dunga presenterade truppen till Copa America. Barcelona har redan gjort klart att man släpper sin fotbollsstjärna till OS i Rio de Janeiro, men inte till sydamerikanska mästerskapen. Sju spelare har tagits ut av Dunga att spela i båda turneringarna.(TT)
Publicerad 5 maj 2016

Som väntat fanns inte Neymar med när Brasiliens förbundskapten Dunga presenterade truppen till Copa America. Barcelona har redan gjort klart att man släpper sin fotbollsstjärna till OS i Rio de Janeiro, men inte till sydamerikanska mästerskapen.

Sju spelare har tagits ut av Dunga att spela i båda turneringarna. I truppen till Copa America finns tre debutanter med: Benficamålvakten Ederson, Sao Paulo-backen Rodrigo Caio och 19-årige Santos-anfallaren Gabriel, med smeknamnet Gabigol.

Annons

Däremot saknas Paris Saint-Germains mittback David Luiz, som petats efter sin mindre lyckade insats i VM-kvalet mot Paraguay (2-2) i mars.

Copa America spelas för tionde gången och har därför utökats med sex lag från Nordamerika. Turneringen spelas 3-26 juni.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons