Snabb replik bakom Iksus seger

Rönnby Västerås hade 2-0 i matcher i ryggen och chansen att nå SM-final i innebandy via hemmaseger i den tredje semifinalen mot Iksu. Så blev det inte. Visserligen tog hemmalaget ledningen i slutet av den andra perioden genom Mira Wickman men nio sekunder senare var det kvitterat till 1-1.(TT)
Publicerad 6 april 2015

Rönnby Västerås hade 2-0 i matcher i ryggen och chansen att nå SM-final i innebandy via hemmaseger i den tredje semifinalen mot Iksu.

Så blev det inte. Visserligen tog hemmalaget ledningen i slutet av den andra perioden genom Mira Wickman men nio sekunder senare var det kvitterat till 1-1. Emelie Wibron stod för den blixtsnabba repliken.

Matchhjälte blev Cassandra Edberg, som satte Iksus segermål, 2-1, efter 2.47 i den tredje perioden.

Den fjärde semifinalen spelas i Umeå på fredag.