Annons
Nyheter

Liverpool tvåa efter tredje raka segern

Liverpool är ny tvåa i Premier League efter 2-0 hemma mot Newcastle. Mohamed Salah sköt det första strax före pausen och Sadio Mané ökade på till 2-0 med högerfoten i början av andra halvlek.(TT)
Publicerad 3 mars 2018

Liverpool är ny tvåa i Premier League efter 2-0 hemma mot Newcastle. Mohamed Salah sköt det första strax före pausen och Sadio Mané ökade på till 2-0 med högerfoten i början av andra halvlek. Det var lagets tredje raka seger i ligan och man är en poäng före Manchester United som dock har en match mindre spelad.

Med ett mål i varje halvlek ordnade Son Heung-Min en 2-0-seger för Tottenham hemma mot Huddersfield. På en kontring kunde Heung-Min sätta det första efter 27 minuter. Det andra kom på en nick i 54:e på ett inlägg från Harry Kane. Avståndet ner till femman Chelsea, som möter Manchester City borta på söndagen, är fem poäng.

Annons

Efter elva matcher utan seger vann sjuan Burnley igen när man slog Everton med 2-1. I botten hade Swansea målkalas och slog West Ham med 4-1 och klättrade fem placeringar, bland annat förbi Southampton som spelade 0-0 mot Stoke.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons