Storseger i bandy över Norge

Bandylandskampen mot Norge blev en riktigt rolig Norgehistoria. Sverige vann matchen, som ingår i en fyrnationsturnering i Söderhamn, med hela 16-1. Christoffer Edlund satte sitt första mål, av totalt fem, på straff efter fem minuter. I paus hade Sverige en 5-0-ledning.(TT)
Publicerad 9 december 2017

Bandylandskampen mot Norge blev en riktigt rolig Norgehistoria. Sverige vann matchen, som ingår i en fyrnationsturnering i Söderhamn, med hela 16-1.

Christoffer Edlund satte sitt första mål, av totalt fem, på straff efter fem minuter. I paus hade Sverige en 5-0-ledning.

"Vi har bra inställning till matchen och går in rejält. Vi lyckades sätta några fina kombinationer och är nöjda med insatsen", säger Joakim Andersson, som svarade för tre av Sveriges mål, i ett pressmeddelande.