Annons
Nyheter

Svenska dressyrframgångar i Cappeln

Tre svenska ekipage tog sig in på topp fyra i söndagens fyrstjärniga Grand prix special-dressyr i tyska Cappeln. Tre svenska ekipage som alla är med i det VM-lag som nästa månad åker till Tryon, USA för VM-deltagande. Juliette Ramel på Buriel K. H vann tävlingen på 76.(TT)
Publicerad 12 augusti 2018

Tre svenska ekipage tog sig in på topp fyra i söndagens fyrstjärniga Grand prix special-dressyr i tyska Cappeln. Tre svenska ekipage som alla är med i det VM-lag som nästa månad åker till Tryon, USA för VM-deltagande.

Juliette Ramel på Buriel K.H vann tävlingen på 76.00 procent, Patrik Kittel och Well done de la Roche CMF slutade tvåa på 75,298 procent och Tinne Vilhelmsson Silfvén med stjärnhästen Don Aurellio noterades för 73,426 procent och slutade fyra.

Annons

"Juliette, Patrik och Tinne har varit riktigt bra den här helgen, med två vinster i Grand Prix, en vinst i Intermediare I och en vinst i Intermediare II". säger förbundskapten Bo Jenå till ridsportsförbundets webbplats.

"Det känns jättebra som ett genrep inför VM att alla hästar kan prestera i två klasser under en helg. Hästarna ser fräscha och fina ut allihopa. Att de går in och levererar när det verkligen gäller och visar att de kan är viktigt för mig som förbundskapten att få svar på innan ett mästerskap".

TT

Annons
Annons
Annons
Annons