Svenskduon avgörande för Chicago

Formstarke Erik Gustafsson noterades för nya poäng och målvakten Anton Forsberg storspelade när Chicago hemmabesegrade Boston med 3-1 i NHL. 25-årige Gustafsson, som på lördagen gjorde ett mål och två assist i 4-7-förlusten mot samma motstånd, stod nu för två nya assist.(TT)
Publicerad 11 mars 2018

Formstarke Erik Gustafsson noterades för nya poäng och målvakten Anton Forsberg storspelade när Chicago hemmabesegrade Boston med 3-1 i NHL.

25-årige Gustafsson, som på lördagen gjorde ett mål och två assist i 4-7-förlusten mot samma motstånd, stod nu för två nya assist. Först fram till Artiom Anisimovs 1-0 i powerplay i den första perioden och Patrick Kanes matchavgörande 2-1-mål i samma spelform i tredje perioden.

Jämnårige Forsberg - som startade för första gången på en vecka efter att ha blivit utbytt efter fyra insläppta mål i 3-6-förlusten borta mot Anaheim - noterades för 31 räddningar och en fin räddningsprocent på 96,9.

Bostons förlust innebar att lagets segersvit på sex raka matcher nådde sitt slut.