Sverige utslaget efter mardrömsstart

Sverige är utslaget ur U19-EM i fotboll redan efter två gruppspelsomgångar. Tisdagens match mot värdnationen Georgien slutade med en 1-2-förlust, vilket var Sveriges andra raka nederlag i turneringen. Blott tre minuter in i matchen tog Georgien ledningen, efter slarv i det svenska försvaret.(TT)
Publicerad 5 juli 2017

Blott tre minuter in i matchen tog Georgien ledningen, efter slarv i det svenska försvaret. Med drygt 30 minuter på matchuret utökade sedan hemmalaget till 2-0.

I upptakten av andra halvlek reducerade Brommapojkarnas talangfulle anfallare Viktor Gyökeres till 1-2, men närmare än så kom alltså aldrig Sverige.

För Blågults del väntar nu en betydelselös gruppspelsepilog mot Portugal på lördag.