Annons
Nyheter

Thelin klar som manager i Elfsborg

Nu är det helt klart: Jimmy Thelins nästa arbetsgivare blir Elfsborg, där han får rollen som manager. Under honom blir Tobias Linderoth och Miguel Beas tränare. Thelin meddelade nyligen att han inte följer Jönköpings Södra ned till superettan. Redan då ansågs han så gott som klar för Elfsborg.(TT)
Publicerad 6 december 2017

Thelin meddelade nyligen att han inte följer Jönköpings Södra ned till superettan. Redan då ansågs han så gott som klar för Elfsborg.

"Det känns fantastiskt att få den stora äran att träna en så fin och anrik förening som IF Elfsborg. Jag är väldigt tacksam för att Elfsborg tror på mig och att jag får komma till Borås och träna laget" säger Thelin, 39, till klubbens hemsida.

Annons

"Det kändes direkt när man kom hit att det är en väldigt välskött och familjär förening med en god känsla i. Gemenskapen mellan de duktiga och proffsiga människorna som jobbar här känns genuin och bidrar till en bra arbetsmiljö, vilket naturligtvis är väldigt viktigt" fortsätter Thelin, som skrivit på för tre år.

Valet av trion Thelin, Linderoth och Beas som ny tränarstab för A-laget innebär att Janne Mian blir ansvarig för U-truppen och tränare för U19 samt U21.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons