Annons
Nyheter

Tidemand får ny kartläsare

Rallykartläsaren Jonas Andersson lämnar VM-fyran, norrmannen Mads Østberg, för att bli co-driver till svensken Pontus Tidemand. "Jag behövde nya utmaningar och när platsen hos Pontus blev ledig så passade det perfekt.(TT)
Publicerad 4 december 2015

Rallykartläsaren Jonas Andersson lämnar VM-fyran, norrmannen Mads Østberg, för att bli co-driver till svensken Pontus Tidemand.

"Jag behövde nya utmaningar och när platsen hos Pontus blev ledig så passade det perfekt. Jag har känt Pontus i många år och ser det som en fördel när det kommer till att snabbt hitta rätt teamwork", säger Andersson i ett pressmeddelande.

Annons

I år har Tidemand haft Emil Axelsson vid sin sida i Skodan, både i VM-serien och i det asiatiska mästerskapet som han vann.

"Emil och jag har haft ett kanonår och hans kunskap har varit en viktig faktor i den framgång vi haft så givetvis är det tråkigt att det slutar här. Samtidigt är jag väldigt glad över att Jonas med sin stora erfarenhet intar högerstolen och jag ser fram emot vårt samarbete", säger Tidemand.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons