Annons
Nyheter

Åska stängde ned PGA-mästerskapen

Andra rundan i PGA-mästerskapen i golf på Bellerive i Saint Louis fortsätter först på lördagen, efter att ha avbrutits på grund av ett åskoväder, meddelar touren på Twitter. Därmed går tävlingen vidare en dag till för de tre svenskarna i årets sista major på herrsidan, men bara på pappret.(TT)
Publicerad 10 augusti 2018
Andra rundan i PGA-mästerskapen i golf på Bellerive i Saint Louis fortsätter först på lördagen, efter att ha avbrutits på grund av ett åskoväder, meddelar touren på Twitter. Därmed går tävlingen vidare en dag till för de tre svenskarna i årets sista ma

Andra rundan i PGA-mästerskapen i golf på Bellerive i Saint Louis fortsätter först på lördagen, efter att ha avbrutits på grund av ett åskoväder, meddelar touren på Twitter.

Därmed går tävlingen vidare en dag till för de tre svenskarna i årets sista major på herrsidan, men bara på pappret.

Annons

Alex Norén dränkte förmodligen sina chanser att klara cutten när han skickade ut bollen i vattnet på det sista av fyra par 3-hål under fredagens spel.

När Norén summerade de två första rundorna hamnade han på två slag över banans par - och enligt prognosen för var kvalgränsen kommer att gå är det två slag för mycket för att det ska bli spel i helgen för den 36-årige svensken.

Alexander Björk hann spela tolv hål på fredagen, och är totalt tre över par.

Henrik Stenson startade dagen på tre över par och har tappat ytterligare ett slag efter nio hål.

I preliminär ledning efter andra rundan är amerikanen Gary Woodland på minus tio.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons