Nyheter

Förlust för Sveriges VM-motståndare

Sydkorea har fått en del att tänka på inför fotbolls-VM. Det blev förlust med 1-3 mot Bosnien-Hercegovina sedan Edin Visca gjort tre mål. Sydkorea är Sveriges premiärmotståndare i VM. För fyra dagar sedan vann Sydkorea över Honduras med 2-0 i den första uppladdningsmatchen inför VM i Ryssland.(TT)
Publicerad 1 juni 2018

Sydkorea har fått en del att tänka på inför fotbolls-VM. Det blev förlust med 1-3 mot Bosnien-Hercegovina sedan Edin Visca gjort tre mål. Sydkorea är Sveriges premiärmotståndare i VM.

För fyra dagar sedan vann Sydkorea över Honduras med 2-0 i den första uppladdningsmatchen inför VM i Ryssland. Matchen i Jeonju blev inte lika rolig för hemmalaget.

Visca inledde målskyttet i den 28:e minuten. Sydkoreas Lee Jae-Sung II kvitterade två minuter senare. I slutet av första halvlek gjorde Istanbul Basaksehir-spelaren Visca sitt andra mål och det tredje kom med drygt tio minuter kvar att spela.

Sydkorea ska spela ytterligare två landskamper före VM, mot Bolivia och Senegal. Den 18 juni möts Sverige och Sydkorea.