Annons
Nyheter

VM-skrällen kryssade i premiär

Costa Rica, som överraskande tog sig till kvartsfinal i VM i fjol, spelade 2-2 mot Jamaica i lagets första match i årets Gold Cup. Den tidigare AIK-mittfältaren Celso Borges var på plan hela matchen och assisterade till Costa Ricas 2-1-mål.(TT)
Publicerad 9 juli 2015
Costa Rica, som överraskande tog sig till kvartsfinal i VM i fjol, spelade 2-2 mot Jamaica i lagets första match i årets Gold Cup. Den tidigare AIK-mittfältaren Celso Borges var på plan hela matchen och assisterade till Costa Ricas 2-1-mål. En långboll

Costa Rica, som överraskande tog sig till kvartsfinal i VM i fjol, spelade 2-2 mot Jamaica i lagets första match i årets Gold Cup.

Den tidigare AIK-mittfältaren Celso Borges var på plan hela matchen och assisterade till Costa Ricas 2-1-mål. En långboll hittade David Ramirez, som nätade bakom Syrianskas målvakt Dwayne Miller. Fast strax efter paus kom kvitteringen efter ett jamaicanskt solomål från Jobi McAnuff, som representerat en rad engelska klubbar. Fler mål blev det inte i matchen i Los Angeles.

Annons

Även mellan El Salvador och Kanada, de två andra lagen i gruppen, slutade det oavgjort. Men där gjordes inga mål.

Gold Cup är fotbollsmästerskapet för Nord- och Centralamerika samt Karibien.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons