Zlatan nickade Galaxy till seger

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att leverera mål för sin amerikanska klubb LA Galaxy. I hemmamötet mot Real Salt Lake gjorde svensken två mål i matchen som slutade 3-0. En kvart in i andra halvlek nickade Zlatan in ledningsmålet för Galaxy. Sex minuter senare, i 67:e minuten, var det dags igen.(TT)
Publicerad 10 juni 2018

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att leverera mål för sin amerikanska klubb LA Galaxy. I hemmamötet mot Real Salt Lake gjorde svensken två mål i matchen som slutade 3-0.

En kvart in i andra halvlek nickade Zlatan in ledningsmålet för Galaxy. Sex minuter senare, i 67:e minuten, var det dags igen. Även den här gången var det Ibrahimovic huvud som gjorde jobbet.

Galaxys tredje mål gjordes av Ola Kamara.

I 86:e minuten hade Ibrahimovic gjort sitt för dagen och byttes ut mot Emmanuel Boateng.