Zlatan började på bänken för Galaxy

Zlatan Ibrahimovic fick börja på bänken när hans Los Angeles Galaxy spelade 1-1 mot Portland i MLS. Veteranen Chris Pontius började som enda anfallare i Galaxy, och gjorde mål efter 20 minuter. Diego Valeri kvitterade på straff i den 57:e minuten.(TT)
Publicerad 3 juni 2018

Zlatan Ibrahimovic fick börja på bänken när hans Los Angeles Galaxy spelade 1-1 mot Portland i MLS.

Veteranen Chris Pontius började som enda anfallare i Galaxy, och gjorde mål efter 20 minuter. Diego Valeri kvitterade på straff i den 57:e minuten.

Ibrahimovic, som gjorde två mål i den senaste matchen mot Dallas i torsdags, byttes in i den 72:a matchminuten och blev mållös.

Anledningen till bänkningen? Det flitiga matchandet på konstgräs.

"Anfallaren Zlatan Ibrahimovic börjar på bänken i dag eftersom Galaxy spelar på konstgräs för andra gången på fyra dagar", skrev LA Galaxy på sin hemsida inför matchen.

Portlands svensk Samuel Armenteros spelade nästan hela matchen, men byttes ut med fem minuter kvar av ordinarie matchtid.

Med 1-1 bröt Galaxy Portlands svit på sex raka segrar.