Annons
Nyheter

Barn till kidnappsansvarig kidnappat

Dottern till chefen för Colombias nationella skyddsenhet, som ha ansvar för att motverka kidnappningar och mord i landet, har släppts efter att ha varit kidnappad sedan i torsdags. Det meddelar landets president Juan Manuel Santos.(TT)
Publicerad 6 juni 2015

Dottern till chefen för Colombias nationella skyddsenhet, som ha ansvar för att motverka kidnappningar och mord i landet, har släppts efter att ha varit kidnappad sedan i torsdags. Det meddelar landets president Juan Manuel Santos.

Den 11-åriga Daniela Mora, dotter till Diego Mora, kidnappades när hon skulle lämna skolan i Cucuta, en stad nära gränsen till Venezuela. Det bepansrade fordonet som hon färdades i stoppades av kidnapparna och hon fördes från platsen. Enligt lokala medier är uppgifterna om hur det gick till fortfarande knapphändiga.

Annons

Enligt myndigheterna är flickan vid god hälsa och hon fritogs i samma region som Cucata ligger i: Norte de Santander. Polisen ville inte säga hur fritagningen gick till. Tidigare hade en belöning om 250 miljoner pesos, nära 800 000 kronor, utlovats till den som kunde lämna information om flickan.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons