Nyheter

Clinton ledsen för e-post

Hillary Clinton säger att hon är ledsen att hennes användande av en privat e-postserver under tiden som utrikesminister skapat oklarheter. Det är hennes hittills mest ångerfulla kommentar i en fråga som tynger hennes kampanj för att bli USA:s nästa president.(TT)
Publicerad 4 september 2015

Hillary Clinton säger att hon är ledsen att hennes användande av en privat e-postserver under tiden som utrikesminister skapat oklarheter. Det är hennes hittills mest ångerfulla kommentar i en fråga som tynger hennes kampanj för att bli USA:s nästa president.

Clinton bad i intervjun med tv-kanalen MSNBC inte om ursäkt men sade att det var fel av henne att inte använda en regerings-server under sin tid som utrikesminister och sade att hon hade önskat att hon hade gjort "ett annat val". Clinton sade att saken "väckte en hel del frågor men att det finns svar på frågorna".

Skandalen med Hillary Clintons e-post har lett till tappad mark i opinionsmätningarna inför presidentvalet nästa år. FBI har kopplats in för att utreda Clintons hantering av e-posten.

TT