Annons
Nyheter

Flaggor och parader på nationaldag

Stjärnbaner, varmkorv, parader och fyrverkerier. USA sparar inte på krutet på sin nationaldag den 4 juli. Inte ens regn på östkusten kunde dämpa firandet.(TT)
Publicerad 4 juli 2015
Stjärnbaner, varmkorv, parader och fyrverkerier. USA sparar inte på krutet på sin nationaldag den 4 juli. Inte ens regn på östkusten kunde dämpa firandet. I Boston läser man upp USA:s oavhängighetsförklaring varje år och på Coney Island i New York äter

Stjärnbaner, varmkorv, parader och fyrverkerier. USA sparar inte på krutet på sin nationaldag den 4 juli. Inte ens regn på östkusten kunde dämpa firandet.

I Boston läser man upp USA:s oavhängighetsförklaring varje år och på Coney Island i New York äter man varmkorv, så många som möjligt och så fort som möjligt. Matt Stonie, som vann i år, klämde i sig 62 korvar på tio minuter. Han slog ut Joey "Jaws" Chestnut, som har världsrekordet på 69 korvar.

Annons

I huvudstaden Washington väntades flera hundratusen människor ta sig ut för att titta på parad, konserter och fyrverkeri; där kunde regnet möjligen ta ned glöden något.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons