Annons
Nyheter

Naken man såg porr på flyg - bands fast

En flygpassagerare som klädde av sig naken, försökte krama en flygvärdinna och tittade på porr har gripits, enligt flygbolaget Malindo Air. Den 20-årige mannen tog av sig kläderna kort efter det att flygplanet lämnat Kuala Lumpur och började titta på porr på sin bärbara dator.(TT)
Publicerad 5 mars 2018

En flygpassagerare som klädde av sig naken, försökte krama en flygvärdinna och tittade på porr har gripits, enligt flygbolaget Malindo Air. Den 20-årige mannen tog av sig kläderna kort efter det att flygplanet lämnat Kuala Lumpur och började titta på porr på sin bärbara dator.

Mannen, som kommer från Bangladesh men studerar i Malaysia, klädde på sig efter att han fått en tillsägelse från personalen. Men när hans försök att krama en flygvärdinna avvisades blev han aggressiv och attackerade en annan kvinna ur personalen, rapporterar New Straits Times. 20-åringen övermannades och hans händer bands med en bit tyg under resten av resan.

Annons

Flygbolaget, ett malaysiskt dotterbolag till ett indonesiskt företag, har inte bekräftat alla detaljer i historien men skriver i ett uttalande att en "störande passagerare" var bunden under flighten till Dhaka och greps vid ankomsten.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons