Annons
Nyheter

Soini förnekar ultimatum om Grekland

Sannfinländarnas ordförande, utrikesminister Timo Soini, försäkrar för mediebolaget Yle att det inte uppstått någon kris i den finländska regeringen på grund av Greklandsfrågan. Soini säger att påståendena om oenighet i regeringen är skrattretande.(TT)
Publicerad 13 juli 2015
Sannfinländarnas ordförande, utrikesminister Timo Soini, försäkrar för mediebolaget Yle att det inte uppstått någon kris i den finländska regeringen på grund av Greklandsfrågan. Soini säger att påståendena om oenighet i regeringen är skrattretande. Han

Sannfinländarnas ordförande, utrikesminister Timo Soini, försäkrar för mediebolaget Yle att det inte uppstått någon kris i den finländska regeringen på grund av Greklandsfrågan. Soini säger att påståendena om oenighet i regeringen är skrattretande.

Han säger också att han tycker att tanken på att Sannfinländarna skulle lämna regeringen är vansinnig. Enligt honom skulle det vara vanvettigt att låta De gröna, SDP, SFP och Vänsterförbundet, som alla har andra åsikter än Sannfinländarna om Grekland, komma in i regeringen.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons