Annons
Nyheter

Dagen

Nyheter • Publicerad 8 juni 2006

Hejsan hoppsan.

Lite trött i dag. Men en sån där bra dag efter en spännande vecka.

Annons

Basement bra, Västerås bra, sidorna klara. Nästa veckas sidor på gång och så sommarbilagegrejset klart. Nu är det pipen som gäller.

Förresten har det varit lite dåligt med bus på sistone. Sådana där roliga bus, skicka anonyma skivor, skicka rosa sidenband. För att pigga upp människor.

Jag funderade på det här med den lilla världen. I går inträffade något sammanträffande så där när vi var i Västerås, inte för mig dock och när jag var i Stockholm häromveckan var min största skräck att träffa otrevliga skuggor från det förflutna. Eller, nåja en extremt stor skugga. Vilket jag turligt nog inte gjorde. Det är alltid lika jobbigt att vara trevlig mot sådana man inte vill vara trevlig mot och egentligen ångrar mycket. Men det är helt sanslöst hur typiskt det är att man träffar sådana man inte vill träffa vid de mest extremt otippade tillfällen.

Nu är det inte långt alls till Hultsfred. Det blir extravagant kul att bege sig dit. Och så klart, kommer Babyshambles, kommer Babyshambles?

Jag läste också på Rockpartys hemsida att första besökaren redan slagit sig ned. Det är tidigt det.

Men det är så mycket som ska ordnas. Fast det är vår och det är bra bra.

Och Paggan är god tvåa efter Håkan Hellström i veckans frågga på Ungs hemsida.

Haha. Jag vill att Paggan ska vinna. Och så vill jag att vi ska ha en massa röster, typ som Lunarstorm. SÅ gå in på vår hemsida och rösta på vem som gör årets fotbollslåt!

Tuva Klinthäll
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons