Annons
Nyheter

Kuligheter

Nyheter • Publicerad 18 januari 2006

Roligt är att det galna Jönköpingskollektivet I?m from Barcelona blir sajnade på stora Emi. Lyssna gärna på deras låtar, de är riktigt bra. Jönköping är en fin stad ibland. Saknar den då och då.

Barcelonavänner

Annons

Och en sorglig sak är att tidningen Brus lägger ner.

Jag läste den aldrig nästan, men den hade sån där hippstatus runt sig. Ungefär som Ultra hade när det begav sig. Eller Rodeo. Då blir det mer en grej än själva innehållet. Tråkigt i alla fall.

det sista bruset

Det här är en ganska rolig artikel från Washington times, Fredrik V skriver också om den, där Mrs Bush diskuterar vad hon lyssnar på i sin Ipod. Dolly Parton till exempel. Läs sista avsnittet.

WT

Förresten Plura. Plura är ju helt fantastisk. Lyssnar på Håkans samlingsskiva, Gatan fram är ju en grym låt. För två år sedan snart såg jag Eldkvarn i en kyrka i Jönet när de turnerade med den där mässan. Det var väldigt fint kommer jag ihåg.

Just ja. Karin säger att hon inte gillar Erlend Loes senaste. Alltså jag gillar inte naiv.super. Jag har inte läst senaste. Naiv.super. var en sån bok som alla skulle gilla och alla skulle förstååå. Det var det väl ingen som gjorde? Men det var roligt att se honom på tv, han mumlade om onani och grejer och ingen visste hur de skulle reagera. En annan sån bok är ju Mästaren och Margarita. Är det någon som verkligen förstår den? Och tycker den är bra? Jag tycker den är dödstråkig.

Tuva Klinthäll
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons