Annons
Nyheter

hej artist!

Nyheter • Publicerad 2 juni 2006
Halloj Timo! Festival eller vanlig spelning? -Det skiljer sig så mycket i stämning och intensitet. En vanlig spelning på en mindre klubb brukar ofta bli oerhört mycket mer svettig och levande. Dock blev det väldigt fin magi här på Siesta, trots ljudet som blåste åt alla håll. Bästa festivalmaten? -Då svarar jag helt klart falafel, framåt småtimmarna är det fantastiskt gott att trycka i sig. På tal om falafel måste jag påpeka att den i Göteborg är godare än i Malmö, även om nu Malmö påstås vara falafelstaden nummer ett. Fast jag kanske inte är helt opartisk.. Din första festival? -Hultsfred -94 tror jag bestämt att det var, som vanlig besökare då.
Halloj Timo! Festival eller vanlig spelning? -Det skiljer sig så mycket i stämning och intensitet. En vanlig spelning på en mindre klubb brukar ofta bli oerhört mycket mer svettig och levande. Dock blev det väldigt fin magi här på Siesta, trots ljudet som blåste åt alla håll. Bästa festivalmaten? -Då svarar jag helt klart falafel, framåt småtimmarna är det fantastiskt gott att trycka i sig. På tal om falafel måste jag påpeka att den i Göteborg är godare än i Malmö, även om nu Malmö påstås vara falafelstaden nummer ett. Fast jag kanske inte är helt opartisk.. Din första festival? -Hultsfred -94 tror jag bestämt att det var, som vanlig besökare då.Foto: 
Tjena David! Festival eller vanlig spelning? -Då svarar jag nog vanlig spelning. Det blir en mycket schysstare kontakt med publiken och mer röj på en klubb med trångt dansgolv. På så sätt hade vi tur som fick spela inomhus här på Siesta, det är mycket svårare att göra alla delaktiga på en stor utomhusscen. Bästa festivalmaten? -Smålandsrullen är en personlig favorit som alltid funkar. Den känns hälsosam med de där goda groddarna och mättar på ett helt annat sätt än annan mat. Din första festival? -Det var Hultsfred -99, jag var där som demoband då.
Tjena David! Festival eller vanlig spelning? -Då svarar jag nog vanlig spelning. Det blir en mycket schysstare kontakt med publiken och mer röj på en klubb med trångt dansgolv. På så sätt hade vi tur som fick spela inomhus här på Siesta, det är mycket svårare att göra alla delaktiga på en stor utomhusscen. Bästa festivalmaten? -Smålandsrullen är en personlig favorit som alltid funkar. Den känns hälsosam med de där goda groddarna och mättar på ett helt annat sätt än annan mat. Din första festival? -Det var Hultsfred -99, jag var där som demoband då.Foto: 

Omgivna av lyriska fans stod Timo Räisänen och David and the Citizens frontfigur David Fridlund, vi lyckades slita dem ifrån folkmängden för att ställa tre snabba frågor.

Anton Lind
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons