Annons
Nyheter

studentens lyckliga dag

Nyheter • Publicerad 9 juni 2006
Björn har pluggat på samhällsprogrammet med inriktning mot ekonomi. Men plugget i all ära, det bästa med gymnasiet är trots allt vännerna och gemenskapen, säger han.
Björn har pluggat på samhällsprogrammet med inriktning mot ekonomi. Men plugget i all ära, det bästa med gymnasiet är trots allt vännerna och gemenskapen, säger han.Foto: 
Grattis, grattis, grattis. Planerna för framtiden är ganska vaga, kanske kommer Björn att söka jobb inom vården. Men vad spelar egentligen hösten för större roll en studentdag som denna?
Grattis, grattis, grattis. Planerna för framtiden är ganska vaga, kanske kommer Björn att söka jobb inom vården. Men vad spelar egentligen hösten för större roll en studentdag som denna?Foto: 
Det roligaste med att ta studenten har varit alla fester säger Björn. Så passa på att ha så kul som möjligt är hans hälsning till alla kommande studenter.
Det roligaste med att ta studenten har varit alla fester säger Björn. Så passa på att ha så kul som möjligt är hans hälsning till alla kommande studenter.Foto: 

Solen sken ikapp med förväntansfulla släktingar när det var dags för några av länets första studenter att avsluta sina tolv långa år i skolan. Ung hängde med Björn Lilja från Wasaskolan i Tingsryd under den där superlyckliga dagen, förra fredagen.

Evelina Gustavsson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons