Annons
Nyheter

Due-due igen

Nyheter • Publicerad 22 juni 2006

Jaså Danina är så sportintresserad! Det visste jag inte. Kul!

Danina, som bekant vikarierar som ungredaktör en månad framöver. Kul!

Annons

Danina tycker däremot att jag är ungredaktionens Darin. Inte så kul.

2-2 igår alltså. Det var väl inte så dumt.

Första halvlek var det klasskillnad, England gjorde som dem ville med Sverige.

Men andra halvlek var ju en helt annan historia, och som saker och ting utvecklades så grämer jag mig nästan lite för att vi inte vann.

Henkes mål i slutet var ju däremot precis meningslöst, jag jublade bara för att jag vann pengar på det.

Annars kan man väl säga att Allbäck gjorde en av sina bästa landskamper. Och det är ju kul för honom, men självklart ska han bänkas om Zlatan är tillbaka på lördag. Ingen kickar fotboll som han, har jag hört.

Jag tycker synd om Chippen. Han har varit vår bästa spelare sett över två matcher, och så blir han petad till gruppfinalen. Så jävla typiskt Lagerbäck.

Efter matchen var Lasse nöjd med Jonsons arbetsinsats. Jo visst sprang han, men jag vet inte... Han blev ju uppsnurrad av Joe Cole till den milda grad att han inte visste var han hade skägget till slut. Och det är väl inte jättebra.

Chippen från start på lördag annars börjar jag fan... gråta.

Henke kass för tredje matchen i rad. Anmärkningsvärt.

Annons

Joe Cole däremot. Otroligt bra. Jag har inte sett Chelsea så mycket i år så det är kanske därför jag är förvånad, men fan vad han har gått framåt på ett par år.

Näst bäst på plan: Teddy.

Tyskland på lördag alltså. Om man tycker att det varit nervöst innan så är det ingenting mot vad som väntar. Det blir till att ladda upp med en stadig grogg. Brukar hjälpa.

Jag har fått ett nytt hatobjekt inom musiken: Sean Paul. Hans låtar måste vara höjden av uselhet. Dessutom låter det som att han håller på att svälja sin haka när han sjunger.

I övrigt: life is good.

Emil Persson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons