Annons
Nyheter

Fan, fan, fan

Nyheter • Publicerad 16 januari 2006

Tja!

Jag kan glädja alla som hatar mig med att mina ambitioner om ett hellyckligt 2006 är krossade. Jag kan inte skylla på några hastighetskameror eller nåt liknande, det är mycket värre än så. Jag kan verkligen bara skylla mig själv.

Annons

Ibland händer saker som gör att ens självbild raseras och att självförtroendet försämras drastiskt. När det händer är det fruktansvärt jobbigt. Man ifrågasätter sig själv och undrar om man haft fel i alla år. Man går igenom en extremt jobbig period, men så länge man är helt klar över att man förtjänar det så kan man ta det.

Det blir omänskligt jobbigt först när en oskyldig part också såras. Speciellt om den oskyldiga parten är förbannat bra och extremt viktig.

Jag talar i gåtor nu men ibland är livet en enda stor gåta.

I övrigt har jag två saker. I skrivande stund pågår idrottsgalan, något jag vanligtvis sitter klistrad framför men nu är jag lite upptagen. Det är ju ett bra evenemang på de flesta sätt, men jag fattar inte varför valet av artister måste vara så erbarmligt tråkigt? Inte för att jag är särskilt mycket för de artister som toppar listan idag, men varför inte dra dit det som går hem och är aktuellt? Darin, Laleh, Robyn och många andra är hetare än nånsin och vad gör SVT? Jo de bjuder på Pernilla Wahlgren, Kayo, Fame och Charlotte Perelli.

Tack för kaffet.

Årets i särklass sämsta radionyheter hittills är att Anders och Måns återigen lämnat P3. Sedan en tid tillbaka har de varje fredag sänt Morgonpasset och briljerat. Anders och Måns är så jävla bra på att sända radio att man bara måste beundra dem.

När man lyssnar på Anders och Måns vill man själv göra radio. Ungefär som att man vill vara rockmusiker när man ser en förbannat bra artist. Eller ville vara livvakt när man var tidig tonåring och studerade David Hasselhoffs gedigna arbete i Baywatch.

De avslutade typiskt nog med sitt kanske bästa program och kommer bli ordentligt saknade!

Jag hoppas på en snabb comeback.

Nu ska jag dricka lite mer kaffe och ifrågasätta mig själv. Fan, fan, fan.

See ya.

Emil Persson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons