Annons
Nyheter

Hej vänner!

Nyheter • Publicerad 5 juni 2006

Hej vänner! Long time no see.

På senaste har jag hunnit besöka Stockholm, Köpenhamn, Göteborg (och Borås). Det har med andra ord varit full fart i mig. Minns knappt vad jag gjort på alla ställen, men det har varit ofantligt skönt att ta en paus från skolan och all dess plåga (som för övrigt kan ta kål på även den bäste).

Annons

Och värst vad alla gnäller på mig här: Emil, nu var det ett tag sen vi pratade om ditt måndagsgnäll, men jag vill ändå understryka att jag minns att jag sa att du skulle ta min kommentar om ditt gnäll, med lite kärlek.

Sen vad gäller Patrik Isaksson så har jag ingen kommentar. Men "Du Får Göra Som Du Vill" är helt underbar. (Skriver man alla ord i låttitlar med stor bokstav, när det är på svenska?)

Och från ett ämne till ett annat: Jag som inte ens ska ta studenten är helt urfattig. Det är ofattbart. Ska hem till mamma och pappa i Värnamo och jobba i helgen. (För er som inte vet serverar jag våfflor på en gammaldags uteservering i en park i stan.) Idag när jag skulle hem från Borås upptäckte jag att jag bara hade 146 kronor och 50 öre på mitt kort. Tur att biljetten kostade 143... Men efter helgens jobb har jag förhoppningsvis råd att betala min biljett till Hultsfred som ligger och väntar på att bli uthämtad.

Och sist men inte minst: betygen är satta! Jag fixade banne mig VG i Matte B, tillslut ändå. Heja. (Jag som alltid varit så bra på matte...)

Sonja Meksa
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons