Annons

Lena Nelson blir rektor terminen ut

Rektorstjänsten på låg- och mellanstadiet på Åsedaskolan och Notte­bäcksskolan har tillsatts. Lena Nelson, tidigare lärare på skolan, kommer att jobba som rektor terminen ut.
Uppvidinge • Publicerad 21 augusti 2014
Lena Nelson har tillträtt som rektor för låg- och mellan­stadiet.
Lena Nelson har tillträtt som rektor för låg- och mellan­stadiet.Foto: Dick Kardell

Efter att tidigare rektorn Bodil Gustafsson sagt upp sig för att börja på Mogärde­skolan i Vetlanda har hennes tjänst på Ås­eda- och Nottebäcksskolan annonserats ut. Men på grund av för litet underlag har man valt en intern lösnng fram till jul.

– Vi kommer att gå ut med tjänsten igen, säger barn- och utbildningschef Anders Käll. Till dess har vi erbjudit Lena Nelson en tillfällig anställning som rektor.

Annons

Lena Nelson har tidigare jobbat som lärare på både mellan- och högstadiet men nu började hon höstterminen som rektor och en och en halv dag i veckan jobbar hon på Nottebäcksskolan i Norrhult.

– Det känns bra, samtidigt är det mycket nytt att sätta sig in i.

Lillian Petrovski
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons