Annons

Prima donnor på scen i Alstermo

På lördag kväll står Primadonnor på scen under Alstermo i centrum som en del av festligheterna på orten.
- Nu hoppas vi bara på lite fler sålda biljetter och fint väder, säger Johnny Carlsson, en av arrangörerna.
Uppvidinge • Publicerad 13 augusti 2010
Primadonnor: Sussie Eriksson, Charlotte Strandberg och Gunilla Backman.
Primadonnor: Sussie Eriksson, Charlotte Strandberg och Gunilla Backman.Foto: 

Alstermo Idrottsförening ordnar på lördag Alstermo i centrum för nittonde gången på lika många år. Dragplåstret i år är Primadonnor. En föreställning där Gunilla Backman, Sussie Eriksson och Charlotte Strandberg framför nummer ur Mamma Mia-musikalen.

Förutom det blir det bland annat melodikryss från scenen, dragspelskonsert och dragracing. Allt sker i Bäckparken eller på Hasselbacken.

Annons

- Det är väldigt väderberoende det här, säger Johnny Carlsson, ordförande i idrottsföreningen, om lördagens evenemang.

Det går, enligt Johnny Carlsson, lite trögt med biljettförsäljningen till Primadonnor, men han har förhoppningar om att fler biljetter säljs fram till föreställningen.

- Jag tror att det finns intresse. Men biljetterna kommer ändå inte ta slut för vi har ju obegränsat med utrymme på Hasselbacken. Det finns både sittplatser och ståplatser så man kan ta med sig egen stol, säger han.

Johnny Carlsson är optimistisk inför helgen och tror att det går bra.

- Vi vill göra något bra för vårt samhälle och i år satsar vi på Primadonnor. Och det är ju ganska exklusivt för dem har vi köpt in särskilt för detta.

Det har blivit något av en tradition att ha någon större satsning under Alstermo i centrum. Fram till för några år spelade satte Stefan & Krister upp sin fars i Alstermo just den här dagen. Men det har även varit andra artister där som Robert Wells och Refreshments.

Förutom biljettintäkter finansieras arrangemanget med hjälp av sponsorer genom företag i Alstermo med omnejd.

Patrik Rosell
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons