Annons

”Roligt med så många bidrag”

Intresset för Uppvidinge kommuns fototävling under våren har varit stort. Totalt 95 bilder har skickats in.
Uppvidinge • Publicerad 12 juli 2012

Vårens fototävling har lockat 16 personer att skicka in foton på sitt Uppvidinge, och juryn har nu 95 bilder att välja mellan.

– Det är roligt att det har kommit in så många bidrag. Vi ville få medborgarnas syn på Uppvidinge och utlyste tävlingen för att få hjälp med att visa upp Uppvidinge i marknadsföringssyfte, säger Anna Magnusson, förvaltningssekreterare.

Annons

95 bidrag har kommunen fått in och det handlar om allt ifrån naturbilder till bilder på människor i vardagen. De tre bästa bilderna utses av en jury bestående av kommunstyrelsens ordförande Åke Carlsson och vice ordförande Peter Skog. Förstapriset är ett presentkort på 2 500 kronor att använda i valfri butik i kommunen. När vinnarna utses är inte klart än.

– Vi ska ha beredning den 20 augusti och förhoppningsvis är det klart under augusti månad. Tanken är att vi ska visa upp alla bilder som har deltagit i tävlingen och att bjuda in fotograferna till någon form av ceremoni, men vi har inte kommit så långt än, säger Anna Magnusson.

David Alin
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons